Delivery & Returns

Verzending:

– Als we uw bestelling ontvangen proberen wij deze dezelfde dag nog te versturen en anders de dag erna. Met uitzondering van het weekend.

– We sturen je een Track & Trace Code per e-mail zodat je je pakket kunt volgen. -Het pakket wordt bezorgd door PostNL, de gemiddelde levertijd is 1-2 dagen. (Het kan voorkomen dat PostNL nog een paar dagen nodig heeft)

– Dit betekent dat je pakketje in ongeveer 1-3 werkdagen wordt afgeleverd.

– De verzendkosten bedragen: €6,75

Returns:

– Wij staan voor kwaliteit, maar mocht er echter toch wat mis zijn met het product is het mogelijk contact met ons op te nemen.

– Mocht op een of andere reden het product beschadigd aankomen, kan het terug worden gestuurd.

– Als het product is ontvangen door ons gaan wij onderzoeken wat er mis is gegaan en kom je in aanmerking voor een refund.

– Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dit betekent dat als je toch niet helemaal tevreden bent je 14 dagen hebt om het product terug te sturen.

–  Je kunt zelf kiezen of je ons een mail bericht stuurt of dat je ons opbelt op ons telefoon nummer om te laten weten dat je het terug wilt sturen.

– Als je het terug wilt sturen is het formulier van ontbinding nodig. Dit kan hier gedownload worden.

– Voor retour sturen geld dat alleen de verzend kosten voor het terug sturen voor de klant is. De originele verzend kosten worden met het aankoop bedrag terug gestort.

-Na de retourmelding heb je 14 dagen de tijd om het bij ons terug te bezorgen in dezelfde vorm als ons product was. U kunt het opsturen naar:

Artistic.
Spinnerhof 15, 1445BG
Purmerend Nederland